Woxx Media | Antalya Reklam Ajansı - Twitter Reklamcılığı
Twitter Reklamcılığı

Twitter Reklamcılığı

Twitter’da Reklam Verme

 

Twitter’da reklam vermek, oldukça geniş bir kullanıcı ağı olan sosyal medya platformunda doğru kitleyi seçerek, markanızı öne çıkarmanızı sağlar. Twitter reklamcılığı, marka bilinirliğini artırma, web sitesine trafik çekme, ürün tanıtımı ve müşteri kitlenize doğrudan ulaşımdaki en etkili yöntemlerden biridir. Twitter’ın dijitalde bulunan nüfusun %23’ünü kapsadığı göz önüne alınırsa, bu platformda öne çıkmanın avantajları da küçümsenemez boyutlardadır.

 

Twitter Reklam Modelleri Nelerdir?

 

  • Promoted Tweet Reklam Modeli (Sponsorlu Tweet)

 

Promoted Tweet Reklam Modeli, belirlenen anahtar kelimeler ile takipçiniz olmayan kullanıcıların yaptıkları arama sonuçlarında reklamınızı gösterir. Promoted Tweet Reklam Modeli’nde etkileşim başına maliyet üzerinden ücretlendirme yapılmaktadır.

 

  • Promoted Trend Reklam Modeli (Sponsorlu Gündem)

 

Promoted Trend Reklam Modeli, 24 saat boyunca yayında kalan, tek günlük reklam modelidir. Modelin amacı Trend Topic (TT) listesine girerek, belirlenen hashtagin gündemde kalmasıdır.

 

  • Promoted Account Reklam Modeli (Sponsorlu Hesap)

 

Promoted Account Reklam Modeli’nin amacı, “Kimi takip etmeli?” bölümünde öne çıkarak hesabın takipçi sayısını artırmaktır. Promoted Account Reklam Modeli’nde ücretlendirme takip etmeye başlayan kullanıcı sayısına göre belirlenmektedir.

 

  • Twitter Video Reklam Modeli

 

Twitter Video Reklam Modeli’nde marka tarafından belirlenen video, tweetin içerisine gömülü olarak yayınlanmaktadır. Akış sayfasında gösterilen sponsorlu reklam, izlenme başına ücretlendirilmektedir.

 

  • Twitter WebSite Cards Reklam Modeli

 

Twitter WebSite Cards Reklam Modeli’nin amacı, ziyaret oranı düşük olan web sitelerine ziyaretçi çekmektir. Görsel ve metin ile oluşturulan reklamlara tıklandığında web sitesine yönlendirmektedir. 

 

  • Twitter Uygulama Yükleme Reklam Modeli

 

Twitter Uygulama Yükleme Reklam Modeli, akış sayfasında görüntülenip tıklanması sonucunda Google Play Store ya da App Store’a yönlendiren reklam modelidir.

 

Twitter'da Nasıl Reklam Verilir?

 

Twitter’da nasıl reklam verilir? Sorusuna cevap olarak, adım adım Twitter’da reklam verme rehberi;

 

  1. twitter.com adresinden giriş yapın.
  2. Kampanya adınızı belirleyin.
  3. Başlangıç ve bitiş olmak üzere kampanya sürenizi belirleyin.
  4. Hedef kitlenizi belirleyin.
  5. Kampanya bütçenizi belirleyin.
  6. Kampanya oluşturulacak tweeti düzenleyerek reklamı onaya gönderin.

 

WOXX Media ile Sosyal Ağların Profesyonel Yönetimi

 

Dijital çağın dinamik ajansı WOXX Media, doğru stratejiler ile markanızı geniş kitlelere ulaştırıyor. WOXX Media’nın sahip olduğu geniş ağı ve profesyonel yönetimi ile Twitter’da öne çıkarak reklamlarınızı hedef kitlenize ulaştırın!

 

 

Esra Aybala TALAŞLI 

SEO & Content Editor

Hakkımızda

Woxx Group

 

Size Hangi Konuda Yardımcı Olalım?