Oteller Neden Profesyonel Dijital Reklam Ajanslarından Destek Almalıdır?
Oteller Neden Profesyonel Dijital Reklam Ajanslarından Destek Almalıdır?

Oteller Neden Profesyonel Dijital Reklam Ajanslarından Destek Almalıdır?

Oteller Neden Profesyonel Dijital Reklam Ajanslarından Destek Almalıdır?

Dijitalleşme çağına girmemiz ile birlikte sosyal medyanın etkin gücü hayatımızda önemli bir rol oynamaya başladı. Bu süreçle pazarlama süreçleri evrildi ve dijital pazarlama adı altında yeni bir alan ile tanışmış olduk. Kendi içerisinde önemli bir rakip alanı olan konaklama sektörü de bu pastanın etkin gücünden yararlanarak reklamlarının büyük bir çoğunluğunu dijitale ve sosyal medya platformlarına taşıdı. Ben de bu süreçle birlikte gelen en önemli sorulardan birini siz değerli okurlarıma yanıtlamaya çalışacağım. “Oteller neden profesyonel dijital reklam ajanslarından destek almalıdır?” Hazırsanız başlayalım!

Herkes Sosyal Medyayı Etkili Bir Şekilde Kullanabilir Mi?

Globalleşen dünyada pazarlama sektörü geleneksel reklam modelinden dijital reklam modeline evrilmeye başladı. Konaklama sektörünün en önemli paydaşı olan oteller de bu trendleri takip ederek sosyal medya platformlarında zamanla yerini aldı. Peki gelelim en önemli soruya. Herkes sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanabilir mi? Ya da profesyonel dijital reklam ajanslarından destek almalı mısınız? Kesinlikle, profesyonel bir destek almalısınız. Sebebini kısaca açıklayacak olursak, dijital platformlar güçlenmeye başladıktan sonra bu alan için; marka yöneticisi, dijital pazarlama uzmanı, sosyal medya uzmanı, içerik uzmanı gibi önemli yeni meslek grupları ortaya çıktı. Alanında uzman, platformları profesyonel şekilde tanıyan, markayı önemli bir yere konumlandıracak bu kişiler sektöre yeni bir ivme kazandırmaya yardımcı oldu.


Otellerin Profesyonel Dijital Reklam Ajanslarından Destek Alması İçin 5 Neden!


Marka Konumlandırma

Az önce de bahsettiğim gibi konaklama sektörü kendi içerisinde pazar alanı geniş ve oldukça fazla alternatife sahip bir sektör. Reklam ajansları, diğer rakiplerin arasından sıyrılmanıza ve sosyal medyada trendlerini yakalayarak markanızı güçlü bir yere konumlandırmanıza yardımcı olur.

Rakip Analizi

Profesyonel dijital reklam ajansları sosyal medya mecralarınızı yönetmeden önce rakip analizi çıkarırlar. Reklam ajansları, rakiplerinizi iyice tanıyıp analiz ettikten sonra markanıza uygun sosyal medya yönetim takvimi oluştururlar.

Bütçe Planlaması 

Her ay düzenli olarak markanıza bütçe planlaması sunan ajanslar, reklam bütçenizi etkili ve az maliyetle yönetmenize yardımcı olur. 

Haftalık, Aylık ya da Yıllık Rapor

Dijital reklam ajansları markanıza haftalık, aylık veya yıllık olarak rapor hazırlar. Böylece sosyal medya / dijital mecralarınızın doğru ve etkin bir şekilde yönetildiği konusunda fikir edinmenize ve sürecin içerisinde yer almanıza yardımcı olurlar.

Profesyonel Görünüm

Dijital reklam ajansları bünyesinde yer alan profesyonel prodüksiyon hizmeti sayesinde profesyonel görünüm etmenize yardımcı olur. Prodüksiyon hizmetleri profesyonel fotoğraf, video ve motion animasyon hizmetleri ile sosyal medyayı dinamik kullanmanızda oldukça etkilidir.

Siz de markanızı büyütüp en üst seviyelere çıkarmak istiyorsanız Woxx Media’nın profesyonel ekibinden ve hizmet anlayışından yararlanabilirsiniz. Woxx Media’ya +90 242 254 0 254 numaramızdan ya da [email protected] mail adresimizden ulaşabilirsiniz!


Yağmur SARIOĞLU
Brand Manager

 

Hakkımızda

Woxx Group

 

Size Hangi Konuda Yardımcı Olalım?